BOSECOLOGIE EN BOSBEHEER PDF

Data Source: EFI EUROFOREST Portal. METADATA. Title, Wageningen Universiteit – Bosecologie en Bosbeheer. 2nd Title, Wageningen. Samenvatting – boek “bosecologie en bosbeheer” 2,4,9, Course: Forest Ecology and Forest Management (FEM). You are currently viewing a preview. Original language, Dutch. Title of host publication, Bosecologie en Bosbeheer. Editors, J. den Ouden, B. Muys, F. Mohren, K. Verheyen. Number of pages,

Author: Mikabei Fauhn
Country: Montenegro
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 7 May 2007
Pages: 373
PDF File Size: 19.46 Mb
ePub File Size: 1.39 Mb
ISBN: 883-2-21728-853-5
Downloads: 1502
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akigal

Staff Publications

Comments There are no comments yet. Lag vroeger de nadruk vooral op de productie van hout als hernieuwbare grondstof, tegenwoordig is het belang van bossen voor natuurbehoud, recreatie en milieubescherming sterk toegenomen. In dit boek worden kennis en ervaringen over het beheer van bos en zijn ecologische grondslagen samengebracht. Frits Mohren over de fijnspar in het Nederlandse bos 8 januari De basis van het boek wordt gevormd door inzicht in de opbouw en het functioneren van bomen en bossen.

  LA HIJA DEL CANIBAL ROSA MONTERO PDF

Bosecologie en Bosbeheer – WUR

Gert-Jan Nabuurs bij Reporter Radio: Uitgebreidere informatie vindt u op de Engelstalige eh van Bosecologie en Bosbeheer. Ga direct naar onderdeel: Zo klinkt een boom met droogtestress 21 augustus Bovendien vereisen veranderingen in de maatschappelijke en natuurlijke omgeving, zoals klimaatverandering, inzicht in de processen die in het bosecosysteem plaatsvinden.

Opbrengsttabellen Nederland verschenen 18 september Snelle ontwikkeling van droge tropenbos door vlinderbloemige bomen 29 mei Sommige nieuwsberichten en agendapunten zijn ook in het Nederlands beschikbaar en staan op deze pagina. Bossen vervullen een belangrijke functie in het Nederlandse blsbeheer Vlaamse landschap.

Frans Bongers bij Vroege Vogels over voedsel uit het regenwoud in Mexico 3 april You can post the first one! There are no comments yet.

De teksten zijn geschreven door een brede groep van vakspecialisten uit Nederland en Vlaanderen met een goed inzicht in zowel de wetenschappelijke achtergronden alsook de praktische aspecten van bosbeheer. Nieuws Amazonewoud hobbelt achter de klimaatverandering aan 15 november Pieter Zuidema bij BNR over genetisch opsporen van illegale houtkap 1 mei De hete zomer van een boom 30 augustus Daarom is veel informatie over de leerstoelgroepen fn het Engels beschikbaar.

  ELEKTROPNEUMATIK FESTO PDF

Vervolgens worden de belangrijkste beheermaatregelen besproken in het licht van brede maatschappelijke functievervulling en duurzaam gebruik van het bos op de lange termijn.

Dit vraagt om een hoog kennisniveau van de beheerder. Please log in to use this service.

Duurzaam bosbeheer richt zich op het optimaliseren van het gebruik van deze diensten, met behoud of het herstel van e algemeen functioneren van het ecosysteem, en op het waarborgen van de duurzaamheid.